Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών και όλα δείχνουν οτι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα θερμό.Όταν στο ζέσταμα πέφτει τέτοιο ξύλο σκεφτείτε τι έχει να γίνει στον αγώνα . Οι μονομάχοι 2 . Στην μια πλευρά του ρίγκ Δρογαλάς -Μπαλίτης και στην απέναντι πλευρά Μέγκλας παρέα με το σύστημα Χρυσάφη.

Μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ήταν η συναιτεριστική τράπεζα. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν από εκείνες τις εκλογές για τις εκλογές του ΕΒΕΣ αφού το εκλογικό σώμα είναι εντελώς διαφορετικό. H απόφαση της εκλογικής επιτροπής να στηθούν κάλπες μόνο στην πόλη των Σερρών είναι νίκη της παράταξης Μέγκλα -Χρυσάφη ( δείχνει όμως και τον τρόπο για το πως αντιμετωπίζουν και οι δυο τις εκλογές .Στα αρχίδια τους αυτά που πιπιλίζουν περί μαζικής συμμετοχής κ.λ.π ).

Αν σκέφτεσαι πραγματικά τους συναδέλφους σου δεν τους υποχρεωνεις να χάσουν μια μέρα πιθανόν να κλείσουν και το καταστημά τους και επιπλέον να ξοδεψουν και καμμιά 50 ευρώ . Γύρω στους 4000 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου απο τους 11.500 δηλαδή το 30% δεν ψηφίζει αιτία η μη πληρωμή των συνδρομών.

Αν οι δυο πλευρές δεν έβαζαν βαθιά το χέρι το τσέπη για να πληρώσουν τις συνδρομές ψηφοφορων τους τότε ο αριθμός των αποκλειόμενων θα άγγιζε τους 6000. Τις εκλογές παρακολουθούν από πολύ κοντά και τα ΜΜΕ αφού υπάρχει πολύ ψητό. Η παράταξη Δρογαλά επέλεξε να ανοίξει πρώτη τα χαρτιά της.

Παρουσίαση λογότυπου συνδυασμού κάποιων υποψηφίων και του επιτελείου . Ξεκινάω από το επιτελείο Εκπρόσωπος τύπου ο συμπαθής Κώστας Κάλιος άνθρωπος οξυδερκής και ευφυέστατος. Στον πολιτικό σχεδιασμό Απ. Μυτιληναίος ( από δήμαρχος κλητήρας Απόστολε )και αν πολύ βαθιά πίσω υποψιαστώ οτι υπάρχουν ο Πινόκιο ο Μπαντμαν και ο δικηγόρος τότε μιλάμε για όλο το τιμ που βοήθησε στον καταποντισμό του Μηλίδη. Η επιλεκτική ανακοίνωση των ονομάτων είχε στόχο να στείλει 2 μηνύματα. Πρώτον οτι υπάρχει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ( Μπόλαρης -Κεχαγιάς ) προσθέστε τις δηλώσεις Κουτμερίδη. Δευτερον οτι έχουν και την στήριξη του σκληρού Σαμαρικού μπλόκ ( Πορτουλίδης ) Τρίτον το προεξοφλώ εγώ θα πάρουν και την επίσημη υποστήριξη της ΝΔ. Αυτά προς το παρον


Δεν υπάρχουν σχόλια: