Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

EKΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



 «ΣΤΡΙΜΩΧΝΑΝ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Και άλλες αποκαλυπτικότατες τραπεζικές ιστορίες «πάθους και μίσους» έρχονται στο φως και τις αποκαλύπτει σήμερα η ηλεκτρονική μας εφημερίδα sfedona.gr , το μοναδικό ΜΜΕ που τόλμησε να προειδοποιήσει εγκαίρως καταθέτες και υπεύθυνους φορείς για την θύελλα που θα ξεσπούσε. 

Το μοναδικό ΜΜΕ που συνεχίζει με συνέπεια να ενημερώνει τα θύματα και όχι μόνο για τις….πλούσιες δραστηριότητες της Τράπεζας Έχουμε πληροφορηθεί δύο περιπτώσεις με ονοματεπώνυμα και είμαστε στην διάθεση οποιασδήποτε υπεύθυνης αρχής (Οικονομικής ή Δικαιοσύνης) να καταθέσουμε ότι γνωρίζουμε. Πρέπει όμως να ανοίξουν πολλά στόματα που ξέρουν σίγουρα απίστευτα πράγματα για τα έργα και τις ημέρες της Συνεταιριστικής! 

 Οι δύο λοιπόν αυτοί επιχειρηματίες με τους οποίους μιλήσαμε μας κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν «ωμό εκβιασμό» από τους Διοικούντες την Τράπεζα ότι «για να σας δώσουμε εγγυητική επιστολή θα αγοράσετε πρώτα ένα σημαντικό ποσό με Συνεταιριστικές μερίδες.»

 Αυτό σύμφωνα με έγκυρους νομικούς κύκλους –έφ όσον αποδειχθεί- αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ήταν η εποχή που οι συστημικές τράπεζες εν όψει ανακεφαλαίωσης δεν έδιναν εγγυητικές επιστολές και η Συνεταιριστική Πελοποννήσου ήταν η μόνη ή σχεδόν η μόνη που έδινε εγγυητικές ,αφού πρώτα όμως έκανε το «παιχνιδάκι» της με τις μερίδες!

Μάλιστα ο Κορίνθιος επιχειρηματίας όπως μας είπε ήταν προμηθευτής του Δήμου Κορινθίων και έπρεπε να πάει στο Δήμο εγγυητική επιστολή αλλά δεν μπορούσε. 

Τον ειδοποίησαν όπως μας είπε από τον Δήμο ότι « το κανόνισαν το θέμα , να πάει στην Συνεταιριστική Πελοποννήσου και να του δώσουν εγγυητική» 

Εκεί βεβαίως ο άνθρωπος πληροφορήθηκε ότι για να πάρει την εγγυητική πρέπει πρώτα να αγοράσει μερίδες περίπου 15.000 ευρώ! Τις οποίες βέβαια και πήρε ,αν δεν κάνουμε λάθος μέσω δανειακής του εξυπηρέτησης!

 - See more at: http://sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: