Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

OI ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ...


Περνάμε στους δήμους:  ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : ποσό 1.300.000 ευρώ. Τίτλος του προγράμματος «ΠΡΟΩΘΗΣΗ της ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ OΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, διασυνοριακή περιοχή (PROMO ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ) Το τι είναι να μας το εξηγήσουν γιατί αν είναι αυτά τα περισπούδαστα που κάνουν με τα παιδιά των σχολείων που τα βγάζουν στος δρόμους να μοιράσουν φυλλάδια η με το πάρκο κυκλοφοριακής οδήγησης τότε κλάφτα .Δρόμους θέλουμε .Δηλαδή η ολοκλήρωση του δρόμου για Προμαχώνα δεν προσφέρει στην ασφαλή οδήγηση.

 ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : Πρόγραμμα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ποσό χρηματοδότησης 326.757,58  ευρώ. Μάλλον θα ξανανοίξουν το ξενοδοχείο ΓΕΡΑΚΙΝΑ και τα Λουτρά Θερμών.

 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ : Πρόγραμμα Κοινούς δρόμους στο NATURA και RAMSAR ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ Στρυμόνα .Ποσό 534.811,11 ευρώ Μάλλον είναι η συνέχεια του προγράμματος να είναι καθαρες οι ακτές της λίμνης κ.λπ.Ναι ναι εκείνα τα κουλτουρε φεστιβαλ παρα οχθη Κερκίνη , οι δράσεις καθαριότητας διαφόρων ΜΚΟ.Αρμονία ,OΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ΣΕΡΡΏΝ,CLUB ΟΥΝΕΣΚΟ, ΠΡΑΞΙΣ κ.α.

ΔΗΜΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ : Πρόγραμμα Κοινούς δρόμους στο NATURA και RAMSAR ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ Στρυμόνα .Ποσό 281.126,00 ευρώ.
Αν τολμήσω να πώ οτι ο Στρυμόνας είναι μακρια θα είμαι κακός.
2o Πρόγραμμα Δράσεις δια βίου εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες αναβάθμιση των δεξιοτήτων (δια βίου κατάρτιση).Ποσό 384,637.00 ευρώ.

ΔΗΜΟΣ ΕΜ. ΠΑΠΠΑ:  Πρόγραμμα Δράσεις δια βίου εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες αναβάθμιση των δεξιοτήτων (δια βίου κατάρτιση).Ποσό 192.824,00 ευρώ.

Κλείνουμε με το καλύτερο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ : Πρόγραμμα ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ποσό 33.553,00. ευρώ.   Θα μπορούσαμε να το προσπεράσουμε αν ενεργό μέλος του ΔΣ του εν λόγω συλλόγου δεν ήταν Ο ΠΡΏΗΝ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗς ΤΟΥ Αχ.Καραμανλή κ.Αδαμ Σταμπουλής .Ο αναφερόμενος σύλλογος έχει τύχει και της χρηματοδότησης του Επιμελητηρίου δια χειρός Πολίτη .Επίσης για την ιστορία η δηλωθείσα διευθυνσή και το τηλεφωνό επικοινωνίας του συλλόγου ανήκουν σε ιδιώτη στην Τερπνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: