Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ BUSINESS ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ


 Επειδή Αλκη μου δεν πήρα απάντηση συνεχίζω ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ.Π.Μ.Α.Κ. Φορέας υλοποίησης ΤΟΠ.ΑΠ. Την πρόταση έχουν συνυποβάλει το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών, η Τοπική Πρωτοβουλία Απασχόλησης Κερκίνης - Πετριτσίου - Ηράκλειας (ΤΠΑ-ΚΕΠΗ).


Αντιπρόεδρος στο Όργανο ο περρίφημος  ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Διεύθυνση Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 22 Απριλίου 2003 με αριθμό πρωτοκόλλου 2003 / 055 - 435 Εγκριθέν συνολικό κόστος του σχεδίου 1.231.046,63 € Εγκριθέν ποσό επιχορήγησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 984.837,31 € 

Περιγραφή της πρότασης : Πραγματοποίηση μιας Τοπικής Παρέμβασης για το μέλλον της Απασχόλησης και Κοινωνικο-Οικονομικής Ανάπτυξης της παραμεθόριας περιοχής μας, ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά της και των οικονομικών της τομέων που θα επηρεαστούν από τη διεύρυνση της Ένωσης προς τη Βουλγαρία.

Οι εν λόγω συντελεστές θα συνδυαστούν : με την ισότητα ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών, , την διασυνοριακή κινητικότητα της εργασίας, τις διασυνοριακές δραστηριότητες διαπολιτιστικής κατανόησης με τη Βουλγαρία και με την εισφορά των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνικών (Τ.Π.Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: