Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Α.Μ.Κ.Ε. ο «ΕΡΜΗΣ» ... PRIVATE BUSINESS


Κάνατε τόσα ταξίδια στη Μόσχα και υπερηφανευόσασταν οτι ανοίξατε την Ρώσικη αγορά στους επιχειρηματίες των Σερρών.Για ποιόν για τα παγωτά της Κυπριακής εταιρείας ή για την ALPHA PLAN Consultants http://www.vres.gr/company.php?company_id=205882666 Ιδιοκτησίας του διευθύνοντα συμβούλου κ.Αλεξιάδη Κλεόβουλου.

Αλήθεια διαβάζω το καταστατικό της ΑΜΚΕ

Με 45.000 ευρώ που ήταν το αρχικό κεφάλαιο κινείστε; Πρόεδρε για τις συνεδριάσεις της ΑΜΚΕ ΕΡΜΗΣ λαμβάνεις αποζιμίωση για τις μετακινήσεις σου στην Θεσσαλονίκη από το ΕΒΕΣ.Ομώς από το καταστατικό της ΑΜΚΕ προβλέπεται αποζημίωση για τον πρόεδρο για τις συνεδριάσεις. Τί γίνεται Επίσης πουθενά δεν αναφέρεται στο καταστατικό της «ΕΡΜΗΣ» η προώθηση των επιχειρήσεων των τριων ιδρυτικών ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ.

Μιλάτε για ελληνικές επιχειρήσεις και ελληνορωσικό εμπόριο.Τι γίνεται πιστεύετε οτι αφού λύσατε τα προβλήματα των σερραικών επιχειρήσεων θα λύσετε και όλης της ΕΛΛΑΔΑΣ Διαβάζω στις παρεχόμενες υπηρεσίες : Διάθεση μόνιμου Εκθεσιακού χώρου, Επαφή με υποψήφιες επιχειρήσεις-αγοραστές, Ενημέρωση για Υποψήφιους πελάτες,  Εξυπηρέτηση & συνδιοργάνωση Εμπορικών αποστολών Επιχειρήσεων. Έρευνα και μελέτες για τα προϊόντα. Παροχή συμβουλών & διευθετήσεις διαδικαστικών υποθέσεων. Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ενημερώσεις Μελών Επιμελητηρίων για συνθήκες αγοράς Ρωσίας. Συνεργασία σε Εκδηλώσεις & Εμπορικές αποστολές σε Μόσχα & Ελλάδα. Υλοποίηση ερευνών Ρωσικής Αγοράς για λογαριασμό Επιμελητηρίων. Συμμετοχή & υλοποίηση σε επιδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Μήπως να δώσετε και καμμιά εξήγηση για όλα αυτά Βοηθητικά , Χρήσιμα links ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: