Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ
Ερώτησεις προς ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗ


 1)ποτέ θα μας απαντήσετε σχετικά με το δάνειο Μπουτάκολγου που έδωσε ο τότε υπάλληλος της τράπεζας Ηρακλής Μπακάλης και έβαλε την κόρη του πολίτικο μηχανικό Χρυσούλα Μπακάλη να κάνει εκτίμηση 800.000 ευρώ στο ακίνητο Μπουτάκογλου ενώ μετά όταν το ανακάλυψαν οι άλλοι μηχανικοί της τράπεζας άλλαξαν την εκτίμηση και το πήγαν στα 450.00 όσο είναι δηλαδή η αξία του,και το παράλογο είναι ότι στην τότε εκτίμηση βοήθησε την γυναίκα του ΜΠΑΚΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ο τωρινός Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΣ ΚΑΦΕΣΤΙΔΗΣ.ενω ξέρετε κύριε πρόεδρε ότι ο Ηρακλής Μπακάλης εκδιώχτηκε από την εθνική τράπεζα της Ελλάδος και τον προσλάβατε εσείς ακόμα κάνει κουμάντο στην τράπεζα μέσο του γαμπρό του Καφεστιδη γιατί τον αφήνετε!!!΄?????????
ΟΠΩΣ και το τωρινό μέλλος του Δ.Σ Νικος Χατζηδημητρίου τον εδίωξαν από την γενική τον πήρατε υπάλληλο στην Συναιτεριστικη Τράπεζα και  με έγγραφο προς την Συνεταιριστική Τράπεζα η Τράπεζα Ελλάδος απαίτησε την απόλυση του , τώρα είναι όμως στην διοίκηση της Τράπεζα!!! Ποτέ θα απαντήσετε σε όλα αυτά!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙΣ 1) 23/02/2010 ΠΗΡΕ 100.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2) 27-07-2010 50.000 ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ 3) 02-11-2010 50.000 ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚ Α ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ 4) ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ,  ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 43.500,51 ΕΞΟΦΛΗΤΕΑ ΣΕ 6 ΕΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ! 5)τον Απρίλιο του 2011 δυο δανεια στη ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ,  30.000 και τον 12.000 6)πηρε ακομα ένα δανειο τον Απριλιο του 2011 100.000 στην ασφαλτικη ΑΕ 7) ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ,   20.000 ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ , Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιεμαι σε ποσους εχει βαλει χερι. αραγε τα πληρωνει ή τα διεγραψαν οπως πολλοι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Τότε είχε γίνει χαμός! Kατά την έναρξη της γενικής συνέλευσης ο Α΄Αντιπρόεδρος Ελιόγλου ανάφερε από το βήμα ότι κατά το παρελθόν υπήρξαν σοβαρές ατασθαλίες απο της προηγούμενες διοίκησης και υπαλλήλους, σαφώς είχε υπόψιν τις περίπτωσεις δανείων Ρουστάνη Μπουτάκογλου και τις λαμογιές του τότε διευθυντή Ηρακλή Μπακάλη και την επιτροπή εσωτερικού ελέγχου Χατζηδημητρίου Νίκου του γνωστού «Αρσέν Λουπέν», το γνωστό λαμόγιο και εκβιαστής Ελιόγλου τα είπε αυτά ώστε ο Πρόεδρος Χατζηλιάδης να τον διευκολύνει με τα δάνεια που χρωστάει που όντως έκανε μετά.

Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βγαίνουν στην φόρα οι βρωμιές τους λόγω φιλίας με τον Νότη Καφεστιδη γαμπρό του Ηρακλή Μπακάλη και τωρινό Α΄Αντιπρόεδρο της Τράπεζας, όσο για τα σημερινά πράγματα στην Τραπεζα πάλι λίγοι τρώνε και δουλεύουν με την Τραπεζα όπως ο γεμάτος χρέη Γαλάνης, κουμπάρος του Καφεστιδη που τον έχουν μέσα στην λίστα των μεγαλοοφειλετών της Εφορίας και όλοι οι εργολάβοι που στις εκλογές έκαναν πολιορκία στο Ελπίδα RESORT λόγω συμφερόντων.

O Πρόεδρος Χατζηηλιαδης είναι κουμπάροι με τον Γιώργο Ψαρογιάννη ο οποίος κατά την μεταγραφή του στην Συναιτεριστική Τραπεζα απαίτησε να φέρει μαζί του την Κόρη του Πήλινα Ψαρογιαννη και την ROTARY Μαρία Σαμαρά, (είναι και νονός των παιδιών της). Φορτωμένος πλέον με τα οικονομικά προβλήματα της παραπαίουσας Ασφαλτικής ΑΕ Χατζηηλιάδης υποσχέθηκε κατά τον προεκλογικό αγώνα του Ιουνίου πολλά πράγματα στους εργολάβους. Γκότσης ο πρόεδρος τον εργολάβων μαζί με τον προβληματικό αδερφό του με το ξυρισμένο το κεφάλι έταζαν βοήθεια στους εργολάβους Άμα ψηφήσουν Χατζηηλιαδη-Καφεστίδη ο οποιος τον έχει κουμπάρο τον Φούρναρη Χρήστο έλεγε ότι θα βοηθήσει με δάνεια με 1% επιτόκιο όπως πήρε και ο ίδιος για την πάρτη του και έταζαν πρόσληψης νέων κοριτσιών το οποίο είναι το αγαπημένο χόμπι του Προέδρου (είδατε την γραμματέα διοίκησης την οποία προσέλαβε η οποία είναι 22 χρονών ξανθιά με γαλανά ματιά) αντί να στελεχώνει την Τραπεζα με έμπειρα στελέχη μαζί με τον Πουρνάρη ξεπληρώνουν τους φίλους ψηφοφόρους.

Όσο για τον Γιάννη τον Μπαλίτη τον ρωτάνε διάφοροι «γιατί δεν αντιδράει», αυτός απάντησε ότι τον ενδιαφέρει να εκλέγεται λόγω πρεστίζ και ότι τον ενδιαφέρουν οι αμοιβές που παίρνει από την Τραπεζα και το Επιμελητειριο για να μπορεί να ζει επειδή ούτε 300 ευρω βγάζει απο τα έπιπλα και ο γαμπρος του είναι άνεργος και τον ταϊζει. Ο Πρόεδρος έχει κάνει την Τραπεζα μια μεγάλη κλικα και εξηπηρετει ότι θέλει αυτός όπως τον κουμπάρο του τον φίλο του τον Χρυσάφη και όποιον του καπνίσει.